Φωτογραφίες

Περισσότερες Φωτογραφίες

45 ΜΟΙΡΕΣ

Προφίλ

 

Στροφή 45 μοιρών στην νυχτερινή διασκέδαση…!

 

Το 45 Μοίρες πρώτο-άνοιξε τις πόρτες του εν έτη 2000 και είναι ένα από τα πρώτα μαγαζιά που αποίκισαν το Γκάζι. 

 

Στέκι χαρλεάδων και όχι μόνο, ο χώρος του μαγαζιού χαρακτηρίζεται από μια έντονη industrial αισθητική που σε συνδυασμό με παραδοσιακά και διαχρονικά rocknroll trademarks σε μεταφέρει σε κάποιο Bar του Αμερικάνικου αυτοκινητόδρομου 66 (route 66).

 

Το παραπάνω decor έρχονται να συμπληρώσουν οι τεράστιοι πίνακες ζωγραφικής – πορτραίτα θρύλων της Rock μουσικής όπως αυτά του Jimmy Hendrix και του Bon Jovi, αλλά και οι cult φιγούρες των Kiss, του ψαλιδοχέρι και πολλών άλλων γνωστών και φανταστικών προσωπικοτήτων.

 

Η μουσική παίζει σε υψηλές εντάσεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα της Rock σκηνής, αναμειγνύοντας pop-alternative ακούσματα με Hard Rock προτροπές και Videos, ενώ η μπάρα διαθέτει ακόμα και τα πιο ανήκουστα στον πολύ κόσμο Cocktails. Τα παραπάνω δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τις πιο δυνατές βραδιές που θα καταλήξουν χαράματα και θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

 

Τα καλοκαίρια το Roof 45 παίρνει την σκυτάλη και ανεβαίνει στην ταράτσα όπου με θέα την Ακρόπολη έρχεται να προσφέρει μια δροσιστική και εναλλακτική Rock πρόταση μέσα στο κέντρο της Αθήνας. 

 

45 ΜΟΙΡΕΣ - The House of Rock & Jazz Drinks   

 

     


Πρόγραμμα εβδομάδας

 

Δευτέρα: Κλειστά

 

Τρίτη ώς Κυριακή: Pop - Alternative & Hard Rock

 

D.J: Σπύρος (Earthbound)